Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τελέστηκε ο αγιασμός στην Τοπική κοινότητα Πετριάς

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30, τελέστηκε ο αγιασμός στην Τοπική κοινότητα Πετριάς (Λουτροχώρι, Πλεύρωμα) παρουσία πολλών πολιτών, ύστερα απ’ τη πρωτότυπη απόφαση που πήρε ο πρόεδρος.
Το παρόν, όμως, έδωσαν και πολλά πρόσωπα της περιοχής μας που κατέχουν σημαντική θέση, όπως η Δήμαρχος κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα με τους αντιδημάρχους Μακρίδη Χρήστο, Γεραντίδη Μπάμπη, Γιακαμόζη Μαρία και με τους δημοτικούς συμβούλους Χατζηιωαννίδη Νίκο, Θεοδοσίου Γιάννη, Παπαδοπούλου Μάγδα. Επίσης παρευρέθησαν και οι πρόεδροι ΑΕΣ Νέου Πυρσού Πετριάς, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων – Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πετριάς, ο διευθυντής του Γυμνασίου Πετριάς καθώς και  παλαιοί  πρόεδροι του χωριού. Τον πρόεδρο όμως της κοινότητας, Γρηγόρη Βόλτση τίμησαν και η ανεξάρτητη βουλευτής του Νομού μας, Θεοδώρα Τζάκρη, όπως και ο πρώην βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Βασίλης Γιουματζίδης και ο βουλευτής της Ν.Δ., Διονύσης Σταμενίτης. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Καρασμάνης Γεώργιος έστειλε ευχετήριο μήνυμα για μια καλή πενταετή θητεία, αφού δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων.


 Στο τέλος ο κόσμος ευχήθηκε στον Πρόεδρο, Γρηγόρη Βόλτση, καλή θητεία και καλά έργα, ενώ πέρασαν και από τον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στον προαύλιο χώρο της κοινότητας.


Δείτε τις φωτογραφίες:



















Κυριάκος Θεοδοσίου

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ BLOG ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ